-silVer maChine-

betul betul teringin nak tengok bintang sekarang ni„rindu kan zetty dulu bila zetty ada masalah jiwanye aku yg ajar dia tgk bintang  to feel the loneliness terawang bagai diangkasa„, tapi skrgaku sunyi tanpa bintang dan teman2 setia……jhiwang kharet.

betul betul teringin nak tengok bintang sekarang ni„rindu kan zetty dulu bila zetty ada masalah jiwanye aku yg ajar dia tgk bintang  to feel the loneliness terawang bagai diangkasa„, tapi skrgaku sunyi tanpa bintang dan teman2 setia……jhiwang kharet.

(Source: bacibugiardi)

world to me now is upside down, pening

Düsseldorf14

world to me now is upside down, pening

Düsseldorf14

(Source: analogeliebe, via terriblestateofmind)

GO for it!

people might say, you wont fit in..
but i must say who tha heck are you!!!

the one who knows yourself better is you yourself, no one is going to order you, when you’re ready you’ll go„go for it bebeh
run bitch run!
yeah i really saw bitch running siang td, problem is she ‘s no bitch she’s pondan„,kah kah

Hey TUMBLR know what today i realize that„aku mmg kurus melidi dah, tp.. knp… i really dont know„ i wish i knew, alarming now„aku kerap dah pening kepala, aku igt lg dulu pening atau cluster head ache ni aku akn dpt skali skala saje, biase la org pening2 kan biasela, tp now its been 5 day in a row„last 2 day aku dh pegi PK, seem doc pun xconcern sgt„dr riak matenye i’m like those bunch of scholar girl yg petty face nk dptkan MC, medical tmeline pun jd la„tp sorry that time i’m not jokingla doc„ other time  ade la jgak ..so doc cuma bg Paracetamol, and mybe she thot it cud be something tho so dia bg jgk Ginkgo Biloba or Tanakan kalau yg xthu Tanakan is ubt utk mlncarkan darah„good for depression or Dementia„  and  ubt fening2 lalat..„dan ye mungkin aku kurang air„ tapikan aku ni besiyaq tau„kata arwah opah aku pundi kencing xlawas hehe asik nk kencing je..  mugkin slah sendiri cara mkn x jaga„ tidur x betul„,aleh2 aku pun xbetul…bawak2la berpatah balik„, 

tgkla sjkrg dah 4.23 pg dan aku xtido lagi xboleh tido„ k tatatta assalamualaikum ..

yang dikatakan study sampai lebam

yang dikatakan study sampai lebam

actually gambar tahun lepas„ tp rsenye mmg nak letak ritu tp keep lupa„ah well (smack my forehead) kak nadia wedding„we are her  dayang 9 turun mandi „keh keh keh„ me macam pelik ja pakai selendang tu„x selesa masa tu  but whole fully wedding yg cantik kak nadia pun cantek, aku suke :)

actually gambar tahun lepas„ tp rsenye mmg nak letak ritu tp keep lupa„ah well (smack my forehead) 
kak nadia wedding„we are her  dayang 9 turun mandi „keh keh keh„ me macam pelik ja pakai selendang tu„x selesa masa tu  but whole fully wedding yg cantik kak nadia pun cantek, aku suke :)

If I date you,

I see myself marrying you.

I see myself building with you.

I see myself growing with you.

I don’t date just to pass time.

I’m dating you because I see potential in you.

(Source: diaryofakanemem, via hakuna-matata-is-my-life)

today’s a lively day :)

Pretty much nice things happen today :) i kept smiling all the way to class, yes climbing the hilly road with this put on hehe :). I wont tell you what happen haha aku mmg kedekut nak share haha, its SECRET yey!

buuuuutttt, in spite of that, hurm someone ,kenalan lama, she greeted me 

"haaaiiiii arex„„„ sebelah tu kenalan lama juga, should be junior„ hurm he’s in no respond seeing me, well i would like to smile seeing everyone i know  even if we didnt had quite a relation but,you know Interaction „its something we should jaga jugak kan, i am feeling that rugila kita hanya kawan dgn kawan kita saje„ why not globalise? worldwide ? nationwide haha what dazit suppose to mean„ personally i always imagine isnt that great whenever im on the bus ride, hey i know each people in the bus, and bila masuk they all greet like assalamualaikum or hai athirahhhh or hai arex (my nickname) or hawawyu, hmmm super too good to be true.

Ok itu bukan cerita yg sptutnye hahah. back to 

”Haaaaiii arex„,” makin kurus …” without eye contact and then instantly continue her convrstion with the friend. mase tu aku muke mcm ni 

turn out to be

emmpppp :’(

did you not know that word and impression really broke my heart..

yes i know that very well i’m totally losing weight„ im working too„too hard to regain, i’d really hope if a person could spit out nice word to soothe me so that aku semangat sikit regain weight but mcm ni aku its like aku saja yg tahu btp susahpyh kita mnjga diri kita„but if its all yg bdn kita boleh tunjuk nk buat mcmmana„ mcmmana pun rupabntuk org tu its herself yg important„tegur on what thy are showing that day isit happy sad?. on my behalf, whenever i saw someone knowing they could having health problem or might their lfe problem, if wanna ask or tegur„ tegur dgn baik, or better diam kalau tidak mahu buat merka kecik ati .if they wanna talk about it then dgr baik2..

Words are very powerful,use brightly yet careful with those

p/s to myself: i know i should not grieve thats just people’s impression, mereka bimbang, kenapa terasa mcmtu pula, and i biasa dgn kritikan kja ,then ini pun sama, its the reflection, i shud know that ia x cukup lg la tu.. people hanya beritahu apa yg mereka nmpak,i shud ambil ia dgn cara membina bukan pk bkn2. good things happen everyday, it depend on us whether stop or continue having it. 

and now im 

hey„cheer up la heheee

this symptoms!!

kelas dah start, dan aku xda bantal nak tido, baju juga xbawak sbb balik dr praktikal terus daftar kolej, dan rasa blurr, i made up my mind i shud go home, yes definitely besok,

ei wait, i was actually going to snap out of the time during practical,so everything was….upside down, love the place, but hated the people, somehow warned me to belajar bagus2 jadi bos dan dapatkan pekerja yg baik2 juga„ insyaAllah, the surrounding kinda surged me into some kind of bursting feeling inside and ignorance to what ever activity they throw. But to admit i salute the work of the big boss actually a lady big boss,  really motivate me somehow. keh thats it for today, tomorrow’s going home, before that pegi dating dating yehaa, jumpa beloved one,

he’s working hard by now, he’s trying to live by his own, independent he says. for our future, and ask me to pray the best„, yes i would honey„semoga Allah berkati usaha awak, semoga DIA pelihara awak, dan murahkan rezeki awak„,amin :)